June 28, 2024

Pe 27 iunie 2024, CEO-ul Honor George Zhao (stânga) și CEO-ul GSMA John Hoffman au urcat pe scenă la ceremonia de premiere de la Mobile World Congress din Shanghai.

onora

HANGZHOU, China — Puterea transformatoare a inteligenței artificiale nu are valoare decât dacă datele utilizatorilor sunt protejate, a declarat George Zhao, directorul executiv al companiei chineze de smartphone-uri Honor, într-un interviu exclusiv pentru CNBC joi.

Comentariile lui sunt după cum urmează măr Luna aceasta Anunțând lansarea instrumentelor personalizate de inteligență artificială Pe anumite dispozitive din SUA în această toamnă.

Honor a încorporat câteva funcții AI, cum ar fi permiterea utilizatorilor să deschidă mesaje text și alte notificări doar privindu-le sau eliminarea pasului de copiere și inserare prin conectarea aplicațiilor precum Yelp direct la aplicații de navigare sau de transport.

Honor a dezvăluit noi instrumente AI la Mobile World Congress de la Shanghai săptămâna aceasta Detectarea utilizării deepfake-urilor în videoclipuriprecum și simularea lentilelor care pot reduce miopia în timpul utilizării prelungite a ecranului.

Zhao a subliniat că abordarea Honor este de a limita operațiunile de inteligență artificială care implică date personale la smartphone-uri. Este cunoscut și sub numele de AI pe dispozitiv, spre deosebire de instrumentele AI care funcționează folosind cloud computing.

David Kennedy de la Binary Defense spune că Musk nu greșește cu privire la problemele de confidențialitate ale AI ale Apple

„Fără securitatea datelor și protecția vieții private a utilizatorilor, inteligența artificială va deveni fără valoare”, a spus Zhao în mandarină (tradus de CNBC). „Aceasta a fost întotdeauna una dintre propunerile noastre de valoare.”

„Am spus că datele utilizatorului nu vor părăsi (dispozitivul)”, a spus Zhao. „Acesta este principiul la care aderăm”.

Apple Intelligence, produsul de inteligență artificială al companiei iPhone, susține că folosește procesarea pe dispozitiv și că folosește un „model bazat pe server” pentru a gestiona cereri mai complexe. Apple își numește noul său „private cloud computing” Nu stocați niciodată datele utilizatorului.

Honor spune că inteligența artificială de pe dispozitivele sale este dezvoltată independent și cu care compania lucrează Baidu și Google Cloud-ul oferă mai multe alte capabilități AI.

„În general, părerea mea este că până acum dezvoltarea inteligenței artificiale a mers în două direcții”, a spus Zhao. „IA online (in cloud) a devenit din ce în ce mai puternică. Dar cred că IA din partea dispozitivului va deveni din ce în ce mai atent și mai înțelegător în ceea ce privește capacitățile sale și împuternicirea consumatorilor.”

„Acest lucru va oferi consumatorilor mai mult sprijin pentru a-i ajuta să interacționeze cu lumea inteligenței artificiale a viitorului”, a adăugat el.

Zhao a remarcat că multe aplicații AI generative, cum ar fi ChatGPT de la OpenAI, necesită cantități masive de putere de calcul care depășesc cu mult capacitatea bateriei unui singur smartphone.

Aceasta înseamnă că trebuie să folosească cloud-ul, care Pune o intrebare În ceea ce privește securitatea transmiterii datelor.

Echilibrarea capabilităților AI cu utilizarea energiei și confidențialitatea datelor este o „provocare uriașă” pentru producători, a spus Zhao.

El a spus că un sistem care colectează cantități mari de date despre utilizatori pentru a oferi funcții mai personalizate ar fi „mai puternic” decât persoanele care folosesc sistemul.

„În dezvoltarea viitoare a smartphone-urilor, scopul nostru este să facem oamenii mai puternici”, a spus Zhao.

„Când un obiect devine din ce în ce mai puternic, va dezvălui nesemnificația individului în existența sa. Cred că dispozitivele terminale mobile trebuie să împuternicească și să împuternicească indivizii”.

Cel mai recent smartphone pliabil al producătorului chinez, Honor Magic V2, a fost prezentat la Mobile World Congress 2024 din Barcelona, ​​​​Spania.

Fotografii Noor |. Fotografii Noor |

Telefonul pliabil Honor Magic V2 a fost lansat în China vara trecută și în Europa la începutul acestui an. A câștigat „Premiul pentru cel mai bun smartphone din Asia” la MWC Shanghai în această săptămână.

Magic V2 se pliază Aproape la fel de subțire ca un iPhone.

Honor va lansa Magic V3 echipat cu cele mai recente funcții AI ale companiei în iulie.

Când a fost întrebat dacă noul ecran pliabil ar fi mai subțire, Zhao a spus pur și simplu: „Desigur, trebuie să ne provocăm pe noi înșine, nu?”

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *