June 29, 2024

Membrii presei lucrează în timpul primei dezbateri prezidențiale cu președintele american Joe Biden și fostul președinte Donald Trump, joi, 27 iunie 2024, la Atlanta, Georgia, Statele Unite.

Eva Marie Uzcategui |. Bloomberg |

China: „Viziune foarte diferită” asupra Statelor Unite

a Chinei televiziunea internațională din ChinaCanalul englez al rețelei de televiziune China Global Television Network a declarat: „Biden a ezitat la început, în timp ce Trump a răspuns constant într-un conflict neîntrerupt preşedinte vreodată.

în același timp, South China Morning Post Numindu-i pe cei doi bărbați „care propun viziuni foarte diferite pentru locul Americii în lume”, a fost o „dezbatere cu mize mari”. Înainte de a începe, tabloidele susținute de guvernul chinez Global Times a spus că se aștepta să fie „ca un reality show”.

India: „Democrații în plină panică”

acest vremurile Indiei Citând îngrijorările democraților cu privire la performanța lui Biden, titlul spunea: „„Suntem înnebuniți”: democrații sunt în plină panică din cauza performanței în dezbatere a lui Joe Biden o serie de atacuri adesea false.”

în altă parte, India azi El a spus că Biden „a bâlbâit și a bâjbâit” de multe ori, în timp ce a descris performanța lui Trump drept „puternică și agresivă”.

Marea Britanie: „Biden se luptă… Trump minte”

în Anglia, protector a subliniat problemele dintre Biden și Trump în dezbatere și a scris în titlu: „Când Trump a mințit în prima dezbatere prezidențială, lui Biden a găsit cu greu concluzia. Ziarul a spus că Trump a fost direct cu privire la răspunsurile sale”. întrebările nu aveau prea mult de-a face cu subiectul în discuție și deseori făcea declarații false care nu erau verificate de către moderatori. În același timp, Biden „se luptă adesea să-și completeze ideile”.

eră Londra a spus că campania de realegere a lui Biden a fost „în criză” după dezbatere, cu răspunsurile actualului președinte la întrebări „întortocheate și confuze”, în timp ce Trump a fost „mai încrezător și mai disciplinat”.

în același timp, British Broadcasting Corporation Sugerând că Biden s-a luptat cu atacurile lui Trump, el a scris pe blogul său de dezbatere în direct: „Biden s-a împiedicat în prima dezbatere prezidențială, deoarece Trump a evitat întrebările cheie. Potrivit raportului, Biden s-a luptat în mod repetat, Trump a continuat să mintă, adăugând că dezbaterea a fost”. „plin de atacuri personale”.

Germania: „Adevărații învinși… sunt americanii”

radiodifuzor german ZDF germană Dezbaterea a fost „mai civilizată”, dar „mai intensă” decât în ​​2020, potrivit unui traducător CNBC, adăugând că Trump a început mai bine, dar Biden a ajuns ulterior din urmă. Potrivit raportului, Biden a părut inițial lent și ezitant, dar a adăugat că tonul său a fost „puțin surprinzător” și a fost la fel de agresiv și ascuțit ca cel al lui Trump.

Pe subiecte personale, Biden a avut „cuvinte clare” pentru Trump despre avort, dar a devenit „incomod” în privința imigrației – în timp ce Trump a căutat să ocolească întrebările despre Capitol Hill în ianuarie 2021 Problema revoltelor.

Citiți mai multe acoperire politică CNBC

sueddeutsche ZeitungÎn același timp, unul dintre rapoartele sale era intitulat: „Noaptea proastă a lui Joe Biden”, spunând că, deși răspunsurile lui au avut mai multă substanță decât ale lui Trump, bâlbâiala lui Biden a provocat îngrijorare. exista alta povesteZiarul a rezumat dezbaterea: „Biden s-a făcut de rușine și Trump și-a irosit oportunitatea, dar adevărații perdanți în prima dezbatere televizată a alegerilor din SUA sunt americanii”.

Franța: Performanță „mixtă”

agenție de presă engleză francofonă Franța 24 Dezbaterea s-a intitulat: „Biden zbârnește, Trump Minciuni”, performanța lui Biden a fost „mixtă”, în timp ce Trump „a zguduit o serie de atacuri, inclusiv multe minciuni”.

Tot in Franta, lume Descriindu-l pe Biden ca fiind „cleștar” și pe Trump ca „puternic”. Biden a fost „uneori ezitant”, dar a încercat în mod repetat să-l confrunte pe Trump, numindu-l „baggery”. În general, a descris dezbaterea ca fiind „intensă”.

CNBC a contactat Donald Trump și biroul Partidului Democrat pentru a comenta răspunsul global la dezbatere.

Nu ratați aceste informații de la CNBC PRO

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *