June 29, 2024

Tendințele alimentare în devenire sună ca o întoarcere la dieta omului cavernelor: peștele este cea mai tare proteină, mierea este aroma momentului, iar jocul este o versiune actualizată a tablei de carne de mâncare.

Asta arată sutele de articole expuse la Summer Specialty Food Show, o expoziție sponsorizată de Specialty Foods Association, cunoscută pentru că descoperă următoarele mari arome care vor domina meniurile și magazinele alimentare, alimente și băuturi. Spectacolul anual revine la Centrul de Convenții Jacob Javits din New York săptămâna aceasta, care se desfășoară duminică până marți.

Peste 2.400 de companii și-au prezentat mâncarea și băuturile participanților, inclusiv restauratori, comercianți cu amănuntul de produse alimentare de specialitate și observatori de tendințe. trecut arata tendinte Exemplele care își fac loc în gustul consumatorilor de masă includ grapefruit, ciuperci și alternative complexe de alcool.

Spectacolele anterioare au fost, de asemenea, o rampă de lansare pentru mărcile mai mici care caută un public mai larg. Companii precum Honest Tea, Ben & Jerry’s și Tate’s Bake Shop au participat la spectacol încă de la începuturile sale și au ajuns să devină mărci de consum binecunoscute și sunt acum deținute de cei mai mari jucători din industrie.

Iată câteva momente importante de la Summer Food Show de anul acesta:

Miere – ca agent de aromatizare

Linia de tartinat cu miere a Owl Creek Organics & Natural Products a fost dezvăluită la Summer Food Show

Amelia Lucas |. CNBC

Oamenii au consumat miere de mii de ani, dar ea a ocupat centrul atenției ca profil de aromă pentru unii producători de alimente și băuturi. În raportul preliminar al SFA asupra emisiunii, observatorii de tendințe au recomandat cu fermitate mierea, invocând beneficiile acesteia pentru sănătate.

Mierea este vedeta spectacolului în mâncare și băutură. Green Bee și-a prezentat sifonul cu miere, care are o aromă de cidru de fagure. Owl Creek Organics & Natural Flavours prezintă miere tartinată în arome, inclusiv moka și semințe de mac de lămâie. Compania olandeză Klepper & Klepper folosește mierea ca aromă pentru lemn dulce.

conserva de peste

Carne de krill conservată de Krill Arctic Foods

Amelia Lucas |. CNBC

În ultimii ani, conservele de pește s-au concentrat în principal în cabinele pavilioanelor spaniole și portugheze. Dar în acest an, expozanții și-au expus produsele conservate din pește în stand.

Anul trecut, TikTok a sporit popularitatea conservelor de pește, sporind vânzările de conserve de sardine. Acum, companiile alimentare de specialitate răspund.

Acesta nu este același ton conservat ca înainte. Mai multe arome, soiuri diverse de fructe de mare și ambalaje mai la modă. Wildfish Cannery, o companie din Alaska fondată în 1987, a dezvăluit un nou design retro pentru Sockeye Somon, oferindu-i o senzație mai luxoasă. Krill Arctic Foods și-a prezentat carnea de krill conservată într-un ambalaj care poate să nu aibă același atractiv, dar care se laudă cu conținutul nutrițional al alimentului.

Peștele pleacă

Trusele Lox din cutie de la Acme Smoked Fish sunt expuse la standul companiei

Amelia Lucas |. CNBC

Expozanții prezintă, de asemenea, noi moduri de a mânca pește din mers, sperând să satisfacă dorința consumatorilor de comoditate și mai multe proteine ​​în dieta lor. Asociația enumeră „gustări satisfăcătoare” drept una dintre tendințele pe care le urmărește.

Acme Smoked Fish evidențiază noile sale pachete de gustări Lox in a Box, disponibile cu cremă de brânză sau avocado. Furnizorul asiatic de alimente Legend of Master International a gustat din bețișoarele sale de prăjitură cu pește kani, care pot fi consumate ca frigăruile de brânză sau folosite la gătit.

Upgrade Deli

O gamă de arome de salam de la Fossil Farms, inclusiv miel și bizon

Amelia Lucas |. CNBC

Asemenea conservelor de pește, plăcile de mezeluri își datorează popularitatea în mare parte rețelelor sociale, unde utilizatorii își pot uimi adepții cu expoziții elaborate de mezeluri, brânzeturi și fructe.

Companiile de la Summer Food Show au prezentat câteva opțiuni noi care ridică carnea de mâncare, în special salamul. Tempesta Artisan Salumi oferă salam cu aromă de trufe negre, în timp ce Salt & Twine oferă arome de mezcal și lămâie sărată.

Dar expozanții nu s-au distrat doar cu aromele. Unii oameni caută alte mezeluri decât carnea de porc. Salamul Driftless Provisions folosește elan, căprioară și zimbri, precum și carne de porc. Linia de salam a Fossil Farms include miel și wagyu.

Se asortează cu gustări

Chipsurile de cartofi cu aromă Sel Gris de la Wine Chips se potrivesc bine cu vinul spumant

Amelia Lucas |. CNBC

Ce este un cocktail sau un pahar de vin fără gustare? Pentru consumatorii care au nevoie de ajutor pentru a găsi combinația perfectă, atât Wine Chips, cât și The Drinks Bakery își prezintă gustările, care sunt concepute pentru a fi consumate cu anumite băuturi alcoolice.

The Drinks Bakery este o companie scoțiană care vinde „biscuiți pentru băuturi”. Brânza sa parmezană, nuci de pin prăjite și biscuiții cu busuioc (numiți biscuiți în S.U.A.) pot fi combinate cu aproximativ 20 de băuturi, de la bere fără alcool la whisky highballs.

Wine Chips, pe de altă parte, vinde chipsuri groase de cartofi, concepute pentru a fi consumate cu un pahar de vin. De exemplu, aroma sa Sel Gris poartă numele sării de mare franceză și se asortează bine cu orice vin spumant, inclusiv cu șampanie.

Nu ratați aceste informații de la CNBC PRO

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *