July 1, 2024

Firma de avocatură fondată în SUA, Dechert, are în vedere să-și închidă birourile din Hong Kong și Beijing, au declarat două persoane familiare cu chestiunea, devenind cea mai recentă firmă care și-a redus personalul în China Mare, pe fondul unei scăderi prelungite a piețelor de capital și a tensiunilor în creștere dintre Statele Unite și China. . Firme de avocatură străine.

Fotografii Noor |. Fotografii Noor |

Firma de avocatură fondată în SUA, Dechert, are în vedere să-și închidă birourile din Hong Kong și Beijing, au declarat două persoane familiare cu chestiunea, devenind cea mai recentă firmă care și-a redus personalul în China Mare, pe fondul unei scăderi prelungite a piețelor de capital și a tensiunilor în creștere dintre Statele Unite și China. . Firme de avocatură străine.

Biroul lui Dechert din Hong Kong are peste 20 de angajați, dintre care 14 avocați, inclusiv patru parteneri, potrivit site-ului Dechert și a unei persoane familiarizate cu problema. Biroul său din Beijing are doar trei avocați, potrivit site-ului.

Niciun alt birou din China nu este listat pe site-ul companiei globale de avocatură.

Unii angajați afectați au fost anunțați despre posibila închidere la începutul acestei luni, au spus persoane familiare cu problema.

Firma, care are aproximativ 1.000 de avocați la nivel global, a discutat de atunci posibilitatea de a se muta în Singapore cu mai mulți angajați și avocați, în special în Hong Kong și Beijing, a declarat o persoană familiarizată cu problema.

Dacă mutarea din China va fi finalizată, operațiunile lui Dechert în Asia se vor limita la Singapore, unde are 14 avocați, inclusiv șase parteneri.

Nu este clar când vor intra în vigoare închiderile birourilor și dacă compania a început să-și notifice clienții cu privire la mutare.

Reprezentanții Dechert din Statele Unite nu au răspuns cererii de comentarii a Reuters.

Mișcarea vine în momentul în care un număr tot mai mare de firme de avocatură din SUA și alte firme de avocatură globale și-au reconsiderat sau și-au redus prezența în țară din cauza presiunii tot mai mari asupra afacerilor străine, a incertitudinii economice, a activității reduse a tranzacțiilor și a tensiunilor geopolitice din China.

Anul trecut, Dacheng Law Firm și-a încheiat fuziunea cu Dacheng Law Firm din China, care avea 8.000 de avocați, invocând, printre alte motive, noi reglementări guvernamentale privind confidențialitatea datelor și securitatea cibernetică.

De anul trecut, alte câteva firme mari de avocatură din SUA au anunțat, de asemenea, închiderea unor birouri din China sau reducerea domeniului de activitate în a doua economie din lume.

Morrison & Foerster a declarat săptămâna trecută că își va închide biroul din Beijing, deoarece contractul de închiriere expiră la sfârșitul acestui an. Compania a spus că cea mai mare parte a activității sale în China este deja gestionată de avocați din Shanghai, Hong Kong și din alte părți.

Sidley a declarat în mai că își va închide biroul din Shanghai, își va reloca personalul și își va consolida operațiunile din China din Hong Kong și Beijing până în septembrie.

Iranul atacă Israelul: fostul diplomat spune că China poate juca un rol important în reducerea riscurilor de contagiune

Potrivit revistei „The American Lawyer”, veniturile globale totale ale lui Dechert au crescut cu doar 0,4% anul trecut, ajungând la 1,294 miliarde de dolari, în timp ce profiturile firmei per partener de capital au scăzut cu 1,2% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Dechert a declarat în mai anul trecut că va concedia 55 de avocați și 43 de profesioniști, echivalentul a 5% din forța de muncă globală.

În 2021 și începutul lui 2022, multe firme mari de avocatură au profitat de un boom record al tranzacțiilor corporative pentru a merge la angajări în întreaga lume.

Cu toate acestea, de anul trecut, aceștia s-au bazat pe disponibilizări pentru a se adapta la scăderea cererii de servicii juridice, deoarece ratele dobânzilor în creștere, inflația ridicată și temerile de recesiune au afectat interesul unor firme pentru activitățile tranzacționale și alte activități juridice.

În Hong Kong, Dechert și-a concediat întreaga echipă de emitere corporativă de aproximativ patru avocați, inclusiv un partener, la începutul acestui an din cauza recesiunii pieței și a IPO-urilor, au spus o persoană și o altă persoană cu cunoștință directă asupra problemei .

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *