July 3, 2024

În Tokyo, Japonia, un grup de fabrici industriale se află printre clădirile noi de apartamente de-a lungul unui canal.

Fotografie de Michael Russell |. Getty Images

Piețele din Asia-Pacific s-au deschis miercuri, în condițiile în care președintele Rezervei Federale, Jerome Powell, a subliniat progresele în controlul inflației, în timp ce investitorii așteptau o serie de date din regiune.

Comercianții asiatici vor evalua datele despre activitatea comercială din iunie din India și China, care urmează să fie prezentate mai târziu în cursul zilei.

acest au raportat de la banca sucursală Indicele compozit al managerilor de achiziții din Japonia a scăzut la 49,7 în iunie, o scădere bruscă de la 52,6 cu o lună în urmă. Aceasta a marcat pentru prima dată în șapte luni când activitatea în sectorul privat al Japoniei a scăzut.

Banca a remarcat că activitatea din sectorul serviciilor a scăzut ușor, prima scădere din august 2022, depășind o ușoară creștere a producției de producție în acea lună.

a Japoniei Index Nikkei 225 A crescut cu 0,84% pentru a depăși marca de 40.000 de puncte, în timp ce KOSPI a câștigat 0,08%.

coreeană Cospi A deschis dimineața cu 0,26%, în timp ce Kosdaq a crescut cu 0,5%.

australian Indicele S&P/ASX 200 S-a deschis cu 0,25% la tranzacționarea timpurie.

Hongkong Index Hang Seng Contractele futures pe indice au fost la 17.764 de puncte, mai puțin decât ultimul punct de închidere al indicelui Hang Seng, de 17.769,14 puncte.

Peste noapte în America, Dow Jones Industrial Average în creștere cu 0,41% Indicele S&P 500 în creștere cu 0,62%, Indicele Nasdaq în creștere cu 0,84%. Nasdaq și S&P 500 s-au închis ambele la maxime record.

Acțiunile Tesla au ajutat la ridicarea S&P 500 după ce compania de mașini electrice a lui Elon Musk a depășit așteptările privind livrările din trimestrul al doilea.

— Pia Singh și Sarah Min de la CNBC au contribuit la acest raport.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *