July 5, 2024

Comercianții lucrează la bursa de valori din New York

Bursa de Valori din New York

Contractele futures S&P 500 au fost puțin modificate, deoarece investitorii s-au pregătit pentru raportul privind locurile de muncă de vineri, urmărit îndeaproape.

Contractele futures legate de indici de piață mai largi au fost puțin modificate, contractele futures pe Nasdaq 100 în creștere cu 0,2%. Contractele futures legate de Dow Jones Industrial Average au scăzut cu 2 puncte.

Mișcările vin pe măsură ce comercianții se pregătesc Date de muncă monitorizate pe larg Termen limită vineri dimineață. Economiștii chestionați de Dow Jones prevăd că salariile non-agricole vor crește cu 200.000 de locuri de muncă în iunie, iar rata șomajului se va menține constant la 4%. De asemenea, se așteaptă ca salariile pe oră să crească cu 0,3% din luna mai, pentru o creștere anuală de 3,9%.

Raportul vine în timp ce comercianții iau în considerare cele mai recente date economice care indică slăbiciunea economiei și ce înseamnă aceasta pentru viitoarele decizii de politică monetară ale Fed.

Datele ADP publicate miercuri au arătat Creșterea salariilor private scade Rata șomajului din iunie a fost mai mare decât se aștepta, în timp ce cererile săptămânale de șomaj au fost, de asemenea, mai mari decât se așteptau economiștii. Pe deasupra, lectura Institutului pentru Managementul Aprovizionării cu privire la sectorul serviciilor a arătat în mod neașteptat o contracție.

„Raportul de vineri privind salariile non-agricole ar trebui să ajute la iluminarea puterii de bază a pieței muncii”, a declarat Quincy Krosby, strateg global la LPL Financial „Având în vedere alte dovezi ale unui context economic rece… Raportul privind ocuparea forței de muncă în fermă ar putea deveni din ce în ce mai decisiv pentru Fed, deoarece încearcă să argumenteze pentru reducerea ratelor dobânzilor”.

Se așteaptă ca toți cei trei indici bursieri majori să crească în săptămâna de tranzacționare scurtată de vacanță. acest Indicele Nasdaq și Indicele S&P 500 Săptămâna aceasta au crescut cu peste 2,5% și, respectiv, cu 1,4%. Ambii Închis la maxim și a stabilit un nou record intraday miercuri.

acest Dow Chemical Câștigurile au rămas în urmă săptămâna aceasta, crescând cu aproximativ 0,5%. Piețele au fost închise joi de Ziua Independenței.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *