July 5, 2024

De ce 36% dintre americani spun că sunt dispuși să se îndatoreze pentru a plăti o vacanță

Acum doi ani, iarna, noi în vacanță Călătoriți cu familia în stațiunile populare din Caraibe. Există diverse atracții în jurul etajului cazinoului pentru consumul nostru.

Am găsit o instalație de artă în care să urcăm, arcade florale false pentru a sta în jur și milkshake-uri uriașe umplute cu deserturi servite în pahare cu ramă de zahăr din care să bei – yum, nu înainte de fotografie.

Fotografiile sunt pe primul loc.

Sincer să fiu, nu se simte așa vacanţă Este mai degrabă ca și cum ai vizita una dintre acele expoziții captivante în care totul este fotografiat și toți cei pe care îi cunoști sunt acolo făcând aceeași fotografie. este din cauza lor avea Exact aceeași fotografie a fost făcută acolo și a marcat locația lor fără nicio umbră de îndoială.

Mai multe de la Consiliul consultativ CNBC

Rețelele de socializare au schimbat motivul pentru care facem fotografii în vacanță. conform unui studiu Consilier Forbes, 82% dintre Gen Z și 57% dintre Millennials călătoresc către anumite destinații pentru că i-au văzut pe rețelele sociale. Mulți oameni își postează călătoriile instantaneu, angajându-se într-un joc perpetuu de captare și partajare. Potrivit aceluiași sondaj, 74% dintre respondenți simt o oarecare presiune să imite conținutul de călătorie pe care îl consumă online.

Cu siguranță am căzut în această tabără în timpul vacanței. Este performativ, obositor și, cel mai important, ridicol de scump.

Nu ne înțelegeți greșit – ne place să ne conectăm cu prietenii prin intermediul rețelelor sociale, să ne inspirăm de la alții și, da, chiar să salim peste destinații frumoase. Dar pericolul este că îți întunecă judecata mai bună atunci când iei decizii financiare care ar putea să nu merite în viața reală.

Puțin mai mult de jumătate dintre americani plănuiesc să-și ia o vacanță în această vară, potrivit unui sondaj Bankrate. Dintre acești călători, 36% Fii pregătit să-ți asumi datorii Plătiți-i cotizațiile. Costul zborurilor, al cazării și chiar al meselor continuă să crească în general, iar achizițiile consumatorilor cresc în tandem. În acest proces, mulți călători își pierd din vedere obiectivele pe termen lung, care este să surprindă ceva care se simte pentru moment important, dar de fapt nu contează deloc.

„Fă o fotografie sau nu s-a întâmplat” are un preț

Mosa Images |. Viziune digitală |

Când ceva ce ar trebui să fie pentru tine se transformă în a-l arăta altor oameni, pierzi complotul și banii tăi. Este un caz clasic de „ori a fost făcută fotografia, fie nu s-a întâmplat”. S-ar putea să ajungi să petreci mai mult timp concentrându-te pe elementele greșite ale vacanței tale, cum ar fi să te pregătești pentru fotografia perfectă la apus, dar apoi Nu Priviți un apus adevăratsau folosiți camera pentru a captura concertul de la jumătatea timpului flip pe tine.

Toți am făcut-o; nu este vina nimănui. Dar face aceste fotografii merită prețul mare? Cădeți în datorii cu cardul de credit? Întindeți-vă bugetul de concediu anual pentru a vă potrivi acest Stațiunea pe care toată lumea pretinde că o iubește atât de mult?

Dacă aceste fotografii nu au o memorie de bază atașată la ele, nu vor fi la fel de valoroase. Cazinourile sunt aglomerate, prețurile la restaurant sunt aceleași ca în Las Vegas și sunt așteptări lungi pentru aproape orice. Am petrecut ceva timp de calitate împreună ca o familie, dar fotografiile pe care le-am făcut au contribuit puțin la acea perioadă.

Află mai multe despre elementele de vacanță care contează pentru tine

Când încercați să faceți un buget și să planificați vacanța de vară, începeți prin a determina limita superioară a costurilor. Vedeți cât din acest număr reprezintă cheltuielile de călătorie și cazare propuse. Dacă sunt aproape la limita ta, poate că acea versiune a călătoriei este prea scumpă. Vrei să lași loc pentru experiențe de vacanță, iar acele experiențe au un preț.

În ceea ce privește ceea ce alegi să faci, pune-te în centrul acestor decizii. Ce te va face să spui când pleci acasă în vacanță: Se simte chiar bine?

Concentrează-te pe ceea ce este important pentru tine și familia ta, nu pe ceea ce este în tendințe online. Dacă ești interesat de mâncare, concentrează-te pe mâncare. Dacă îți place riscul, investește în el. Când îți stabilești în mod intenționat programul, vei găsi perspectiva de care ai nevoie și vei elimina lucrurile inutile care te fac să cheltuiești prea mult.

Nu ratați aceste informații de la CNBC PRO

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *