July 5, 2024

CFO |. Publicarea viitorului |

Aruncă o privire la companiile care fac titluri în tranzacțiile de la prânz:

Nvidia — Cotele de inteligență artificială, dragă, au scăzut cu 1% Rare prognoză negativă a lui Wall Street. New Street Research a retrogradat Nvidia pentru a reține de la cumpărare, invocând un avantaj limitat, având în vedere că stocul a crescut deja brusc în acest an. Acesta este doar al doilea downgrade al Nvidia din acest an.

magazinul universal macy’s — Acțiunile retailerului au crescut cu peste 12% Raportează „Wall Street Journal”. Grupuri de investitori, inclusiv Arkhouse Management și Brigade Capital Management, și-au mărit ofertele de preluare. Potrivit raportului, oferta actuală a grupului pentru Macy’s este de aproximativ 24,80 USD per acțiune, mai mare decât prețul anterior de 24 USD.

Crypto Stocks – Administratorii de la bursa Mt. Gox, acum dispărută, spun că compania are Începeți plata Oferirea de Bitcoin și Bitcoin Cash creditorilor. maraton digital După ce a apărut știrea, prețul acțiunilor a scăzut cu 6%, în timp ce microstrategie și Biblioteca de monede Ambele au scăzut cu peste 3%. miner bitcoin energia irisului a scăzut cu 6%, în timp ce alți mineri scânteie curată scădere cu 2,5%. platforma de tranzactionare Robin Hood și Platformă anti-revoltă Ambele au scăzut cu peste 2%.

Grupul SoftBank, Ținerile de braț — Acțiunile SoftBank din SUA cresc cu 5,5% după ce acțiunile japoneze au atins maxime Atinge un nou maxim pentru prima dată în 24 de ani Joi. Fondatorul gigantului japonez Masayoshi Son a revenit recent în lumina reflectoarelor, dezvăluind planurile companiei pentru inteligența artificială. SoftBank deține o acțiune majoritară în designerul britanic de cipuri Arm, care a contribuit la succesul său. Acțiunile Arm U.S. au crescut, de asemenea, cu aproape 7%.

structura — Stocurile de tehnologie educațională au crescut cu 6,3% relatează Reuters Interesat în achiziționarea firmelor de capital privat Francisco Partners și KKR. Se pare că cele două companii concurează una împotriva celeilalte și se așteaptă să facă oferte obligatorii săptămâna viitoare, au declarat surse pentru Reuters.

Stocurile de vehicule electrice din China – Acțiunile producătorilor chinezi de vehicule electrice au scăzut după confirmarea UE joi Creșterea tarifelor la vehiculele electrice La importurile din țară, tarifele mai mari vor intra în vigoare vineri. Rezultatul acestei decizii este că Nioh Acesta a spus că, deși în prezent menține prețurile mașinilor vândute în Europa neschimbate, ar putea fi nevoită să ajusteze prețurile „într-o etapă ulterioară”. Acțiunea a scăzut cu peste 7% în timpul sesiunii de tranzacționare de vineri. Alte stocuri de vehicule electrice din China au scăzut, de asemenea, vineri. acțiuni Motoare Xpeng a plonjat cu 9% și Zekel a scăzut cu 8,3%, în timp ce de bun augur și masina ideala A scăzut cu 5,6% și, respectiv, 2,8%.

Novo Nordisk — În ciuda temerilor că semaglutida din Novo Nordisk Ozempic și Wegovy ar putea fi legată de Risc crescut de boli rare ale ochilor. Cu toate acestea, analistul Deutsche Bank, Emmanuel Papadakis, a spus că descoperirile Școlii de Medicină de la Harvard „cu greu au schimbat jocul”.

Resurse Teck — Prețul acțiunilor a crescut cu peste 2% relatează Bloomberg Joi, Canada a aprobat achiziția de către Glencore a afacerii cu cărbune metalurgic a Tektronix, în valoare de 6,9 ​​miliarde de dolari. Tektronix a anunțat că se așteaptă ca veniturile din vânzare să fie utilizate pentru răscumpărarea acțiunilor de 2 miliarde de dolari și s-a angajat să investească în „proiecte de creștere a cuprului pe termen scurt”.

— Alex Harring și Jesse Pound de la CNBC au contribuit la raportare.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *