July 5, 2024

Recent, schimbul de Bitcoin Mt. Gox s-a pregătit să distribuie utilizatorilor Bitcoin în valoare de aproximativ 9 miliarde de dolari, ceea ce a pus sub presiune cea mai mare criptomonedă din lume.

Noor Fotografie |

Criptomonedele s-au prăbușit vineri, deoarece investitorii s-au concentrat pe aproape 9 miliarde de dolari în plăți către utilizatori. Schimbul Bitcoin Mt. Gox se prăbușește.

Prețurile Bitcoin au scăzut cu aproape 6% în cele 24 de ore, ajungând la 54.500,53 USD la 10:50 a.m. ora Londrei, potrivit CoinGecko, pentru prima dată când a scăzut sub nivelul de 55.000 USD din 27 februarie.

Rivalul Ethereum a scăzut cu aproximativ 9% la 2.872,10 USD.

Potrivit datelor de la CoinGecko, întreaga piață a criptomonedelor a pierdut peste 170 de miliarde de dolari din capitalizarea bursieră în ultimele 24 de ore.

Administratorul pentru falimentul Gox, Nobuaki Kobayashi, a declarat vineri într-o declarație afirmație A început să ramburseze unii creditori în Bitcoin și Bitcoin Cash prin intermediul unor schimburi de criptomonede desemnate.

Administratorul lui Mt. Gox nu a specificat câți bani au fost transferați către burse.

El a menționat că fondurile rămase vor fi returnate creditorilor odată ce sunt îndeplinite o serie de condiții, inclusiv confirmarea validității contului înregistrat și finalizarea discuțiilor dintre mandatar și schimbul de criptomonede desemnat.

Kobayashi a scris că mandatarul încă lucrează pentru a se asigura că rambursările „pot fi făcute în siguranță și în siguranță” și a îndemnat „creditorii eligibili să aștepte o perioadă suplimentară de timp”.

Potrivit datelor de la firma de analiză blockchain Arkham Intelligence, cantități mici de Bitcoin au fost mutate din portofelele legate de Mt. Gox, cel mai mare transfer fiind de 24 USD către schimbul de criptomonede japonez Bitbank.

Bitbank este unul dintre destinatarii listați pentru a sprijini rambursările.

Recent, cea mai mare criptomonedă din lume a fost sub presiune din cauza știrilor despre prăbușirea schimbului Bitcoin Mt. Gox. Distribuții în valoare de aproximativ 9 miliarde de dolariMonede date utilizatorului. Acest act de a arunca jetoane pe piață este Se așteaptă să ducă la o acțiune majoră de vânzare.

Joi, guvernul german a vândut aproximativ 3.000 de Bitcoin (în valoare de aproximativ 175 de milioane de dolari la prețurile de astăzi) din 50.000 de Bitcoin legate de operațiunea de piraterie a filmelor Movie2k, potrivit Arkham Intelligence, dând, de asemenea, un impuls criptomonedei. Piața a adus presiune.

Arkham, care urmărește portofelele germane Bitcoin, a remarcat că guvernul deține în continuare peste 40.000 de Bitcoin în valoare de peste 2 miliarde de dolari.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *