July 6, 2024

Acum pierderea în greutate are propriul segment de piață... cu propriul ETF?

ETF-ul Tema a profitat de apetitul pentru risc în acțiunile de slăbire.

in spatele ei se afla GLP-1, Obezitate și Cardiometabolism ETF (HRTS)A crescut cu 26% de la lansarea sa în noiembrie anul trecut.

Maurits Pot, fondatorul și CEO-ul companiei, consideră că industria de succes a pierderii în greutate se bazează pe mai mult decât doar hype.

„Companiile pe care le urmărim și companiile în care investim nu caută doar modalități de a pierde în greutate, ci și alte modalități”, ne-a spus Porter. ETF Edge al CNBC“pe luni. „Vom vedea probabil că majoritatea populației lumii ia GLP-1, nu doar pentru pierderea în greutate, ci și pentru a trata alte afecțiuni.

Principalele sale acțiuni includ producătorul Mounjaro Eli Lilly și producătorul Ozempic și Wegovy Novo Nordisk. Eli Lilly și Compania A crescut cu 57% până în prezent, în timp ce Novo Nordisk A crescut cu 38%.

În plus, Pot nu se așteaptă ca prețul GLP-1 să fie prohibitiv pentru pacienții noi. El crede că acestea vor scădea semnificativ în următorii doi-trei ani.

„Am putut vedea că prețurile medicamentelor scad de la 12.000 de dolari pe an la aproximativ 6.000 de dolari, deci poate 500 de dolari pe lună”, a spus Pot, menționând că acoperirea de asigurare face adesea tratamentul mai accesibil pentru pacienți.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *