July 7, 2024

Candidatul republican la președinție, fostul președinte al SUA, Donald Trump, și candidatul democrat la președinție, președintele SUA, Joe Biden, vorbesc în timpul unei dezbateri prezidențiale din Atlanta, Georgia, SUA, 27 iunie 2024, într-o fotografie combinată.

Brian Snyder | Reuters

Președintele Joe Biden Îndreptându-se spre o săptămână decisivă, el trebuie să-i asigure alegătorilor că îl poate învinge pe președinte Donald Trump la alegerile din noiembrie, a declarat duminică senatorul democrat din Connecticut, Chris Murphy.

“Ceasul ticaie” Murphya spus un aliat apropiat al președintelui la „Starea Uniunii” de la CNN. „Aceasta va fi o săptămână foarte importantă și critică pentru țară și președinte”.

De când Biden a bâjbâit dezbate Pe 27 iunie a concertat Corul Partidului Democrat legiuitor, strateg și Donator Apelurile pentru el să renunțe la cursa prezidențială sunt în creștere. Deși rezultatele sondajelor alegătorilor sunt mixte, mai multe sondaje arată că președintele rămâne mai în urmă lui Trump.

Săptămâna care urmează este crucială, deoarece Camera și Senatul se reunesc după vacanța de vacanță pentru a le oferi democraților șansa de a discuta personal despre preocupările lor. Cinci democrați din Camera Parlamentului i-au cerut până acum în mod public lui Biden să renunțe la cursă, dar mai mulți parlamentari și-au exprimat îngrijorarea cu ușile închise.

Pe măsură ce presiunea de a ieși, Biden a fost în modul de control al daunelor, ferm în angajamentul său de a rămâne în cursă.

Miercuri, la cinci zile după dezastrul dezbaterii, președintele a susținut diverse apeluri și întâlniri cu parlamentarii. Aliații de pe Capitol Hillguvernatorul democrat și personalul de campanie i-au asigurat de angajamentul său față de campanie și de capacitatea sa de a câștiga.

Biden a avut o întâlnire needitată de 22 de minute cu Trump vineri. știri abc, primul său interviu de televiziune a menit să inverseze o parte din daunele din înfrângerea sa în dezbatere. Dar Murphy a spus că interviul a ajutat puțin la atenuarea preocupărilor alegătorilor.

„Interviul de vineri seara nu răspunde la toate întrebările pe care le au oamenii din statul meu”, a adăugat el. „Trebuie să vadă mai multe de la președinte și sper să vedem asta săptămâna aceasta”.

Tot vineri, Biden a făcut campanie în statul cheie de luptă Wisconsin. Biden a avut alte câteva întâlniri în Pennsylvania duminică. Activitate incident în speranța de a potoli temerile în rândul democraților.

Citiți mai multe acoperire politică CNBC

În săptămâna viitoare, Biden va găzdui o serie de lideri străini pentru un summit NATO. Joi, el plănuiește să țină o conferință de presă, încă o oportunitate de a se răscumpăra într-un eveniment improvizat.

niste sesiune parlamentară Discuțiile sunt, de asemenea, planificate în această săptămână și se așteaptă să se concentreze asupra preocupărilor legate de candidatura lui Biden și de impactul potențial asupra următoarei runde de vot.

Liderul minorității din Camera deputaților, Hakeem Jeffries, D-N.Y., intenționează să convoace o reuniune a președinților comisiilor democrate duminică. Senatorul Mark Warner, D-Va., încearcă să convoace o întâlnire similară a democraților din Senat în zilele următoare.

Murphy a spus că săptămâna viitoare nu poate fi „afaceri ca de obicei” pentru Biden. În schimb, a spus senatorul, Biden trebuie să apară puternic în locuri publice, cum ar fi primăriile și conferințele de presă, pentru a le arăta alegătorilor că se poate ocupa de restul campaniei și realegerea.

„Președintele trebuie să se implice cu alegătorii și să le demonstreze celor care sunt sceptici că poate face treaba”, a spus Murphy „Dacă nu poate, atunci trebuie să ia o decizie”.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *