July 7, 2024

Expații care trăiesc în SUA spun că cea mai bună parte a vieții aici este Există multe oportunități de carierădar costul ridicat al vieții îl face o experiență provocatoare pentru mulți.

Potrivit celui mai recent raport, Statele Unite se află pe locul 35 din 53 de țări din lume ca fiind cea mai bună țară în care să locuiască expații. Raportul expat Insider InterNations, o comunitate globală de oameni care trăiesc în străinătate.

Raportul ia în considerare răspunsurile la sondaj de la peste 12.500 de expat din întreaga lume, acoperind satisfacția acestora pe cinci indici mari: calitatea vieții, ușurința de a se instala, munca în străinătate, finanțele personale și „esențiale pentru expat”, cum ar fi capacitatea de a găsi locuință și locuință. .

În acești indici, Statele Unite se clasează cel mai înalt pentru „muncă în străinătate”.

Respondenții la sondaj au spus că Statele Unite se remarcă prin piața locală de muncă și perspectivele de carieră ale expaților. Expații spun că cultura de afaceri locală susține reziliența, 65% se simt mulțumiți de locurile lor de muncă, în comparație cu doar 60% se simt la fel la nivel global.

Cu toate acestea, străinii spun că cultura muncii în Statele Unite nu este bună. Expații care lucrează cu normă întreagă în Statele Unite spun că lucrează în medie 43,7 ore pe săptămână, comparativ cu media globală de 42,5 ore. Ei au menționat, de asemenea, timpul limitat de vacanță ca un factor care le-a afectat negativ experiența.

În afara muncii, aproximativ jumătate (52%) dintre expații din SUA declară că sunt nemulțumiți de costul total al vieții, în comparație cu doar 39% dintre expații din întreaga lume care se simt similar.

Cele mai mari bariere financiare sunt costurile pentru locuințele, îngrijirea sănătății și transportul, în special în zonele fără infrastructură solidă de transport public, unde oamenii trebuie să se bazeze pe mașini. Doar 31% dintre expații din SUA spun că sunt mulțumiți de cheltuielile lor de trai, comparativ cu 40% la nivel global.

Nou-veniții spun că americanii sunt în general prietenoși, dar spun și că este dificil să-ți faci prieteni și să te adaptezi la o viață socială.

În general, expații din SUA apreciază țara foarte mult pentru accesul digital puternic (de la internet de mare viteză la utilizarea plăților digitale), ușurința de a vorbi limbile locale, opțiunile de petrecere a timpului liber și cultura primitoare.

Potrivit datelor sondajului InterNations, vârsta medie a expaților din Statele Unite este de aproximativ 48 de ani. Principalele motive pentru care s-au mutat aici au fost pentru școală sau universitate (16%), pentru că au fost trimiși aici de către angajator (12%) sau pentru locul de muncă al partenerului lor (10%). Pentru cei care lucrează în Statele Unite, este cel mai probabil să lucreze în finanțe, asistență medicală sau tehnologia informației.

acest Cele mai populare țări pentru expatriați Potrivit InterNations, aceeași situație a avut loc anul acesta în Panama, Mexic și Indonezia.

Vrei să-ți găsești jobul de vis? Urmează cursul online al CNBCCum să te descurci bine la un interviu de angajare Aflați ce își doresc cu adevărat managerii de angajare, tehnici de limbaj corporal, ce să spună și ce să nu spună și cel mai bun mod de a vorbi despre salariu.

De asemenea, înregistrează-te Buletinul informativ CNBC Make It Obțineți sfaturi și trucuri pentru a avea succes în muncă, bani și viață.

Cât costă să cumperi o casă de 1 USD în Italia?

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *