July 8, 2024

Comercianții lucrează la Bursa de Valori din New York în timpul tranzacțiilor de dimineață pe 17 mai 2024.

Michael M. Santiago |. Michael M. SantiagoGetty Images

Contractele futures pe acțiunile din SUA s-au schimbat puțin luni seară, după ce S&P 500 și Nasdaq s-au închis la maxime record.

Contractele futures Dow Jones Industrial Average au crescut cu 13 puncte, sau 0,04%. Contractele futures S&P 500 și futures Nasdaq 100 au crescut cu 0,03%, respectiv 0,07%.

acest Indicele S&P 500 și Indicele Nasdaq Sesiunea de tranzacționare de luni s-a încheiat din nou la maxime record, acțiunile înregistrând câștiguri modeste, deoarece investitorii așteptau datele cheie despre inflație și rezultatele câștigurilor mai târziu în cursul săptămânii. Indicele mai larg s-a închis cu 0,1%, în timp ce Nasdaq-ul puternic tehnologic a crescut cu 0,3%. în același timp, Dow Jones Industrial Average A rămas în urmă, scăzând cu 31 de puncte, sau 0,1%.

S&P 500 a continuat să crească, pe măsură ce investitorii au devenit din ce în ce mai optimiști că Rezerva Federală va începe în curând să relaxeze politica monetară, pe măsură ce presiunile prețurilor s-au diminuat și creșterea a încetinit. Dar alții se îngrijorează de o corecție viitoare, îndemnând investitorii să-și lărgească orizonturile.

„Vrei să menții o diversificare largă”, a declarat Courtney Garcia, consilier principal de avere la Payne Capital Management, pentru CNBC. „Clopot de închidere” pe luni. “Nu cred că schimbul de impuls aici se încheie, mai ales pe termen scurt, dar atunci când se va schimba, se va schimba rapid. Când te gândești la evaluare, există o mulțime de oportunități aici.”

Președintele Fed Jerome Powell Acesta va depune mărturie în fața Congresului săptămâna aceasta, ca parte a actualizării semestriale a politicii monetare. Powell va vorbi mai întâi cu Comitetul bancar al Senatului marți și apoi cu Comisia pentru servicii financiare a Camerei, miercuri.

Datele cheie despre inflație vor fi publicate în cursul acestei săptămâni, indicele prețurilor de consum din iunie va fi afișat joi și indicele prețurilor de producător vineri.

Din punct de vedere al profitului, Pepsi și Delta Airlines Rezultatele urmează să fie anunțate joi. Profiturile bancare provin de la Citigroup și JP Morgan Lansarea este așteptată vineri.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *