July 8, 2024

Două partid democratic A avea o rețea puternică de prieteni înseamnă a răspândi vestea despre o propunere Președintele Joe Biden Înclinați-vă și ieșiți concurs 2024 și lansează un primar democrat pentru a selecta un nou candidat înainte de convenția din august.

Rosa BrooksTed Dintersmith, profesor de drept la Universitatea Georgetown și mare donator democrat care a servit în administrațiile Obama și Clinton, a fost coautor al propunerii, a cărei copie a fost obținută de CNBC. Semafor a raportat pentru prima dată nota.

Propunerea vine pe măsură ce presiunea crește Biden El a renunțat la cursă după o performanță slabă într-o dezbatere cu fostul președinte Donald Trump pe 27 iunie. Performanța de dezbatere a președintelui declanșează alarma democraţie Strategii, parlamentarii, donatorii și alegătorii au adăugat preocupărilor persistente cu privire la vârsta lui Biden și capacitatea de a-l învinge pe Trump.

Brooks a spus că ea și Dinte-Smith au trimis inițial nota de marți către zeci de democrați puternici, inclusiv donatori importanți, numiți de Biden și oficiali de campanie.

După cum a spus Brooks într-un interviu pentru CNBC, ei au trimis planul „tuturor celor care credeam că ar putea avea o influență asupra luării deciziilor președintelui”.

Propunerea prezintă câțiva pași cheie, începând cu Biden care a anunțat că se va retrage din cursă la jumătatea lunii iulie, într-un „discurs pentru veacuri”, așa cum au imaginat autorii memoriului.

„Peste noapte, Biden a fost salutat ca un George Washington modern, mai degrabă decât un octogenar agățat de putere, cu un rating de aprobare de 37%”, se arată în propunere „De la capră la erou”.

Următoarea fază a planului este o „primare blitz”, în care potențialii candidați democrați își depun ofertele și delegații la Convenția Națională Democrată restrâng în cele din urmă lista la șase concurenți.

Nota spunea că ipoteticele primare accelerate ar implica o campanie masivă de conținut pe rețelele sociale pentru a atrage alegătorii, inclusiv printre candidații care găzduiesc celebrități precum Oprah Winfrey, Taylor Swift sau Stephen Colbert.

Viziunea lui Brooks și Dinter Smith se încheie cu votul delegaților la Comitetul Național Democrat pentru a selecta eventualul nominalizat, care teoretic va beneficia de audiența și donațiile generate de hype-ul viral al ultimei primare Blitz.

Brooks, care a remarcat că nu este un strateg politic, a spus că propunerea ar trebui privită mai degrabă ca un document viu și că multe detalii ale planului s-au schimbat pe măsură ce democrații care au văzut memoriul și-au asumat ceea ce credeau despre el.

„Știm că nu putem defini ce s-a întâmplat de fapt, dar suntem foarte încurajați de răspunsul unanim: „Uau! Dacă s-ar întâmpla așa ceva, America ar ieși din criza actuală”, a spus Dintersmith într-un e-mail către CNBC.

Brooks a spus că a primit zeci de răspunsuri de când propunerea a fost trimisă inițial marți, majorității apreciand planul, în ciuda șanselor mici ca acesta să fie efectiv implementat.

„Tonul a fost: „Doamne, s-ar putea să nu fie posibil, dar ce idee grozavă”, a spus Brooks.

Ea a adăugat că, cu cât trecea mai mult timp, cu atât mai mult simțea că oamenii au început să creadă că planul este fezabil: „După câteva zile, a dispărut de genul: „Oh, ar fi grozav dacă s-ar putea întâmpla, dar probabil că se poate” t'” la “De ce nu?””

Ca răspuns la o solicitare de comentarii cu privire la propunere, campania Biden a spus că strângerea de fonduri din iulie a fost „cel mai puternic început de lună de la bază” până în prezent.

Campania a subliniat, de asemenea, remarcile lui Biden din Wisconsin vineri: „Nu voi lăsa o dezbatere de 90 de minute să anuleze trei ani și jumătate de muncă. Voi continua să alerg și îl voi învinge pe Donald Trump. .”

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *