July 8, 2024

Pe 20 iunie 2024, președintele american Biden s-a îmbarcat la Air Force One la Dover Air Force Base din Delaware, SUA.

Amanda Andrade-Rhodos |. Amanda Andrade-Rhodos Reuters

Președinte Joe BidenLa aproape 10 zile de la alegerile sale prezidențiale dezastruoase, campania sa de strângere de fonduri începe să arate crăpături în armura sa cândva înfricoșătoare. dezbate Performanţă.

Unele dintre evenimentele de campanie ale lui Biden liant Ei au încetat să mai cheme potențialii donatori de la dezbaterea din 27 iunie, potrivit unor persoane familiare cu problema.

„Nimeni nu răspunde la telefon”, a spus o strângere de fonduri democrată bine conectată, care strânge bani pentru Biden și Partidul Democrat. Această persoană și alte persoane au primit anonimatul pentru a discuta public despre conversații private despre subiecte sensibile.

Unii dintre bundlerii săi își limitează accesul la oameni din rețelele lor personale de strângere de fonduri, deoarece fie nu primesc niciun răspuns, fie răspunsuri supărate de la oameni care se întreabă de ce ar trebui să dea bani după Biden. Performanță nesatisfăcătoare în dezbaterePotrivit oamenilor familiarizați cu problema.

Bundler-urile sunt o parte importantă a oricărui produs Strategii de finanțare a evenimentelor. Bundler-ii sunt de obicei persoane bogate și bine conectate care sunt de acord să contacteze direct oamenii din rețelele lor personale (atât sociale, cât și profesionale) pentru a solicita donații pentru campanii și comitete comune de strângere de fonduri.

Gruparea este mai mult o artă decât o știință. Unii distribuitori cer doar donații mici de la oameni pe care îi cunosc, în timp ce alții sunt dispuși să ceară cecuri cu șase cifre. Ideea este că gruparea își folosește capitalul personal pentru a solicita favoruri de la prieteni, familie, clienți și colegi, oferind bani candidaților care le împărtășesc valorile.

Progresul unui bundler este un test de turnesol al impulsului campaniei: atunci când un candidat este în plină ascensiune, bundlerii sunt dornici să vorbească despre campanie cu prietenii și familia. Dar dacă un candidat are necazuri, grupatorii simt adesea impactul înainte ca angajații campaniei să înțeleagă mesajul.

Unii distribuitori Biden se gândesc dacă să-și suspende apelurile, mesajele text și e-mailurile pentru că nu cred că Biden va rămâne în cursă mult mai mult, în ciuda a ceea ce a spus președintele.

John Morgan, aliatul și strângetorul de fonduri de multă vreme al lui Biden, a spus: „Nu voi mai strânge bani și nu voi mai scrie cecuri până când nu știu sigur că el este candidatul și campania găsește date pentru strângerile de fonduri pe care le-a planificat pentru Biden”.

Întrebat dacă ar dori să-l vadă pe Biden să rămână în cursa prezidențială, Morgan a spus: „Următoarele săptămâni vor fi critice. Dar donatorii mei trebuie să se asigure că el este nominalizat”.

Președintele american Biden ține un discurs la un eveniment de campanie în Harrisburg, Pennsylvania, SUA, pe 7 iulie 2024.

Nathan Howard |

Alți donatori se retrag pentru că consideră că președintele ar trebui să renunțe la cursă.

„Să-l pună acum la conducere este cel mai bun lucru pentru țară și lume”, a spus Stewart Bainum Jr., președintele Choice Hotels și un susținător important al lui Biden, „Dacă va continua să candideze, este cel mai bine pentru țară și lume. „Ar fi un dezastru pentru țară..

„Vom ajuta pe cei nominalizați – oricine ar fi ei – după convenție, dar nu o vom face înainte de convenție”, a declarat Baynum pentru CNBC. Convenția de nominalizare este programată pentru 19-22 august.

Benham a găzduit o strângere de fonduri pentru Biden în 2017 Maryland Anul trecut, el a spus că crede că președintele va renunța la cursa pentru convenție și că nominalizatul va fi ales de delegați.

“Vrem să știm cine sunt nominalizații. Credem că ar trebui să existe o convenție deschisă și să lăsăm delegații să decidă”, a adăugat el.

Benham și soția sa, Sandy Benham, au donat fiecare maxim legal de 929.600 de dolari către Biden Victory Fund, de care beneficiază campania, Comitetului Național Democrat și zeci de partide de stat, potrivit înregistrărilor Comisiei Electorale Federale.

Benham spune că îi este frică de președinte dacă Biden nu renunță Va pierde în fața fostului președinte Donald Trumpși ucide orice șansă ca democrații să recâștige controlul asupra Camerei sau să obțină o majoritate în Senat.

CEO-ul Rock Creek Group spune că al doilea mandat al lui Trump ar putea duce la incertitudine pe piață

Un purtător de cuvânt al campaniei lui Biden nu a răspuns la o solicitare de comentarii.

Datele arată că, de luni, Biden a fost în urma lui Trump cu 3,3 puncte procentuale în confruntarea cu alegerile generale. Media sondajului RealClearPolitics.

Nou Bloomberg/Morning Consult sondaj Weekendul a arătat că Trump îl conduce pe Biden în state cheie de luptă precum Arizona, Georgia, Nevada și Carolina de Nord.

În sondajele din Michigan și Wisconsin, Biden conduce cu 5 puncte procentuale și, respectiv, cu 3 puncte procentuale.

Fostul guvernator al Pennsylvania, Ed Rendell, care a încercat să strângă bani pentru Biden de la dezbatere, a spus că a auzit că unii donatori „s-au înghețat”.

Dar Rendell a mai spus pentru CNBC că, după dezbatere, a primit o scrisoare de la avocatul din Philadelphia, Lisa Kabnick, care a promis că ea și soțul ei vor oferi cel puțin 10.000 de dolari pentru operațiunile politice ale lui Biden. Kabotnik, un partener pensionar la Troutman Pepper, a donat comisiei cel puțin 25.000 de dolari, potrivit înregistrărilor FEC.

Kabotnik nu a răspuns la un e-mail de la CNBC în care a întrebat dacă încă plănuiește să doneze lui Biden.

Dacă Biden și operațiunea sa politică înregistrează o scădere a strângerii de fonduri în următoarele săptămâni, ar fi o schimbare uriașă pentru un președinte care a fost un președinte grozav de ani de zile. Strângeți bani pentru propria campanie și Partidul Democrat.

echipa prezidentiala pretins 127 de milioane de dolari au fost strânși în iunie, dintre care peste 30 de milioane de dolari au fost strânși în zilele de după dezbatere. Efortul general de realegere al lui Biden, care include comitete de campanie, grupuri de coaliție și Comitetul Național Democrat, a declarat că a început luna iulie cu 240 de milioane de dolari în numerar.

Totuși, în ciuda eforturilor lui Biden de a-i asigura pe donatorii partidului că performanța sa în dezbatere a fost un eveniment negativ o singură dată, unii dintre ei erau încă îngrijorați de dificultatea lui Biden în a termina propozițiile, a menține trenul de gândire și a răspunde cu forță la șocul lui Trump.

Donatorii democrați intră în panică din cauza performanței în dezbateri a președintelui Biden

Eforturile de a atenua preocupările donatorilor par să fi avut rezultate mixte.

Luni, Biden a susținut apeluri telefonice cu mulți dintre donatorii săi de top, managerul de campanie Jen O’Malley Dillon și guvernatorul Maryland Wes Moore. Apelul a început cu aproape 35 de minute mai târziu decât ora de începere programată pentru prânz, potrivit unei persoane implicate în apel.

Președintele le-a reiterat donatorilor la apel planurile sale de a rămâne în cursă, în ciuda preocupărilor profunde ale unora cu privire la capacitatea sa de a-l învinge pe Trump, au declarat două persoane care au participat la apel.

Răspunzând performanței sale slabe în dezbatere, Biden a spus că plănuiește să-l „atace, să atace, să atace, să-l atace” pe Trump în a doua dezbatere. Septembrie” a explicat o persoană. Convorbirea a durat aproximativ o jumătate de oră.

Criticile pe care Biden le-a primit de la donatorii de partide nu par să fie îndreptate către el, deși au existat unele, cum ar fi moștenitoarea familiei Disney. Abigail Disneyau spus că intenționează să nu mai doneze democraților până când Biden se retrage.

„Nu-mi pasă ce au de spus milionarii”, a spus Biden într-o apariție surpriză la emisiunea „Morning Joe” de la MSNBC, luni. „Apropo, nu vei vedea mulți oameni care se înghesuie spre Trump”.

Deși există îngrijorări reale în rândul donatorilor democrați, mulți sunt dispuși să continue să-l ajute pe președinte.

Citiți mai multe acoperire politică CNBC

CEO-ul Transcarent, Glen Tullman, a declarat: “Susțin pe deplin președintele și intenționez să continue să doneze. El nu este perfect, dar alternativa este inacceptabilă. Nu numai pentru democrați, ci și pentru independenți și mulți republicani conservatori tradiționali progresiști, au spus antreprenorul și Livongo”. Fondatorul Sănătății a donat 450.000 de dolari către Biden Victory Fund în martie, conform înregistrărilor FEC.

Mai multe strângeri de fonduri pentru Biden sunt, de asemenea, planificate în toată țara.

Biden plănuiește să participe la strângerea de fonduri din Austin, Texas 15 iulieEl plănuiește să țină un discurs la Biblioteca Prezidențială Lyndon B. Johnson în acea zi, potrivit unei persoane cu cunoștințe directe despre această problemă.

De asemenea, va călători în California și Colorado la sfârșitul acestei luni pentru strângeri de fonduri organizate de omul de afaceri Tim Gill, directorul imobiliar Wayne Jordan și soția sa, donatorul democrat de multă vreme Quinn Delaney. Omul a explicat.

Reprezentanții Gill nu au răspuns la cererea de comentarii a CNBC. Jordan nu a răspuns la o solicitare de comentarii.

Rendell a spus că intenționează să organizeze o strângere de fonduri pentru Biden în Pennsylvania în septembrie. Aliații Biden din New York plănuiesc, de asemenea, să organizeze strângeri de fonduri în septembrie, potrivit unei persoane familiarizate cu problema.

„Unele persoane au decis să nu dea bani, dar vă garantez că dacă sondajele îl arată înaintea lui Trump, vor începe să-i dea din nou bani”, a spus Rendell.

Nu ratați aceste informații de la CNBC PRO

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *