July 10, 2024

Un logo Costco Wholesale Corp. este afișat deasupra unei benzinării pe 12 iunie 2024 în Hawthorne, California.

Patrick T. Fallon AFP |

Vedeți companiile care fac titluri după clopoțel:

Compania WD-40 — Acțiunile producătorului de lubrifianți metalici au crescut cu 11% după ce compania a raportat rezultate fiscale din trimestrul trei care au depășit așteptările analiștilor. WD-40 a raportat câștiguri de 1,46 USD pe acțiune la venituri de 155 milioane USD, depășind așteptările analiștilor de câștiguri de 1,39 USD pe acțiune la venituri de 145,8 milioane USD, potrivit FactSet.

inteligența prețurilor — Acțiunile operatorului clubului de depozit de membri au crescut cu 6% după ce au raportat venituri și venituri mai bune decât se așteptau în trimestrul al treilea fiscal. Câștigurile ajustate ale PriceSmart au fost de 1,08 USD pe acțiune, în timp ce analiștii intervievați de FactSet se așteptau la 1,01 USD pe acțiune. Veniturile companiei de 1,23 miliarde de dolari au depășit, de asemenea, estimările consensuale de 1,21 miliarde de dolari.

costco en-gros — Acțiunile au crescut cu 3% după ce lanțul de retail exclusiv pentru membri a anunțat lansarea primului său produs Rate de abonament crescute Din 2017.

ON Semiconductor, Tehnologia Microcipului — Ambele acțiuni de semiconductori au scăzut cu 2% în tranzacționarea extinsă. Acest lucru a fost în contrast puternic cu câștigurile puternice din timpul sesiunii obișnuite de tranzacționare, când acțiunile au câștigat 4,2% și, respectiv, 3,9%.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *