July 10, 2024

Președintele FTC, Lina Khan, depune mărturie în timpul unei audieri a Subcomitetului pentru Servicii Financiare și Alocații Guvernamentale Generale a Camerei, intitulată „Solicitări pentru anul fiscal 2025 ale Comisiei Federale de Comerț”, în clădirea Rayburn, miercuri, 15 mai 2024.

Tom Williams |. Chongqing Roll Call Company |

Comisia Federală pentru Comerț intenționează să dea în judecată trei mari companii de îngrijire a sănătății din SUA pentru presupuse practici intermediar Aceștia sunt responsabili pentru negocierea prețurilor la medicamente precum insulina, deoarece agenția consideră că cresc costurile pentru pacienți, a declarat miercuri o persoană familiarizată cu problema pentru CNBC.

Procesele sunt de așteptat să vizeze trei așa-numiți manageri majori de beneficii pentru farmacii, Grupul UnitedHealthOptum Rx, CVS Healthmarcajele de îngrijire și CignaSurse spun că Express Scripts a confirmat Raport anterior Wall Street Journal Miercuri despre planurile agenției. Toate cele trei companii sunt deținute sau au legătură cu companiile de asigurări de sănătate.

Procesele se vor concentra în mod special pe practicile de afaceri legate de intermedierea PBM de comisioane către producătorii de medicamente, a raportat Wall Street Journal, citând persoane familiare cu chestiunea.

Un purtător de cuvânt al CVS Caremark a declarat miercuri într-o declarație că compania este „mândru de munca pe care o facem pentru a face insulina mai accesibilă pentru toți americanii cu diabet zaharat și ne apărăm pentru a proteja întreprinderile, sindicatele și pacienții americani de „Prețurile la medicamente” scutite. Afectat de creșterea volumului prescripției.” “

Pe 7 februarie 2024, un client a vizitat o farmacie CVS din Miami, Florida.

Joe Reddell |. Getty Images

Un purtător de cuvânt al Express Script a spus: „Prețul insulinei și al altor medicamente este stabilit de producători și au crescut de mai multe ori prețurile de listă. Ei au adăugat că Express Script se angajează să „combate prețurile ridicate ale industriei farmaceutice și să scadă prețurile”. pentru pacienți și pacienții lor.” Costul a mii de medicamente pentru planurile de sănătate, datele arată că reușim.”

FTC a refuzat să comenteze procesul raportat. Un purtător de cuvânt al Optum Rx nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii.

Sonda FTC privind prețurile insulinei a pus și producătorii de medicamente sub control, dar nu este clar dacă aceștia vor fi numiți în următorul proces, Politic Raportul a spus, citând surse. Eli Lilly și CompaniaCompanie farmaceutică franceză Sanofi și Danish Pharmaceuticals Novo Nordisk Controlează aproximativ 90% din piața de insulină din Statele Unite.

PBM-urile sunt în centrul lanțului de aprovizionare cu medicamente din SUA, negociind reduceri cu producătorii de medicamente în numele companiilor de asigurări, al marilor angajatori și al altora. Ei creează, de asemenea, o listă (sau un formular) de medicamente acoperite de asigurări și rambursează farmaciilor costurile de prescripție medicală.

Farmacistul Thomas Jensen verifică medicamentele prescrise la Rock Canyon Pharmacy din Provo, Utah, pe 9 mai 2019.

George Frey |

Comisia Federală pentru Comerț din SUA a anunțat marți raport intermediar usturător Pe baza investigației sale pe mai mulți ani în curs de desfășurare a PBM-urilor. Raportul îi critică pe cei trei manageri majori ai farmaciilor pentru că au manipulat lanțul de aprovizionare cu medicamente pentru a se îmbogăți în detrimentul micilor farmacii independente și a costurilor costisitoare pentru pacienții americani.

FTC raportează că cele mai mari șase PBM-uri gestionează aproape 95% din prescripțiile din Statele Unite. Ancheta sa începe în 2022.

PBM-urile îi fac pe producători responsabili pentru prețurile mari ale medicamentelor, în timp ce producătorii de medicamente spun că reducerile și taxele percepute de acești intermediari îi obligă să majoreze prețurile de listă ale produselor lor.

În condițiile în care mulți americani se luptă să-și permită medicamentele eliberate pe bază de rețetă, administrația Biden și Congresul au intensificat presiunea asupra Administrației de Beneficii pentru Farmacie, încercând să-și facă operațiunile mai transparente. Potrivit unui sondaj, americanii plătesc în medie de două până la trei ori mai mult pentru medicamentele eliberate pe bază de rețetă decât pacienții din alte țări dezvoltate. Prezentare generală De la Casa Albă.

Actul de reducere a inflației, semnat de președintele Biden, limitează prețurile insulinei pentru beneficiarii Medicare la 35 de dolari pe lună. Polița nu este în prezent disponibilă pacienților cu asigurare privată.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *