July 10, 2024

TM Roh, șeful diviziei mobile a Samsung, discută despre capacitățile de inteligență artificială ale Galaxy AI la evenimentul Galaxy Unpacked din Paris, Franța, pe 10 iulie 2024.

Arjun Kapoor CNBC

PARIS – Samsung va lansa anul acesta o versiune îmbunătățită a asistentului său vocal Bixby, bazată pe propriul model de inteligență artificială, a declarat șeful afacerii mobile a Samsung pentru CNBC.

Asistenții digitali revin în centrul atenției datorită popularității ChatGPT de la OpenAI. TM Roh, șeful diviziei de telefonie mobilă a Samsung, a declarat pentru CNBC că compania va lansa în acest an o versiune îmbunătățită a Bixby, care utilizează modelul de limbă mare (LLM) al gigantului tehnologic sud-coreean.

„Vom promova Bixby prin aplicarea tehnologiei Gen AI”, a spus Roh în coreeană printr-un traducător.

Bixby a fost lansat în 2017 Utilizați cu smartphone-ul Samsung Galaxy S8. Asistenții vocali vin cu o varietate de funcții, inclusiv traducere instantanee și recomandări de restaurante. Instrumentul Bixby Vision permite oamenilor să folosească camera telefonului pentru a scana orice se află în fața lor, iar Bixby va oferi informații despre acesta.

CNBC raportat înainte Samsung lucrează la o versiune actualizată a Bixby, dar aceasta este prima dată când compania confirmă o cronologie de lansare.

Gen AI, sau inteligența artificială generativă, se referă la inteligența artificială care poate genera conținut, cum ar fi răspunsuri la întrebări sau imagini. LL.M este un model de inteligență artificială care este antrenat pe cantități mari de date și oferă baza pentru inteligența artificială generativă.

Cu toate acestea, Roh a spus că Samsung își va menține politica de a permite mai mulți asistenți vocali pe dispozitivele sale. De exemplu, asistentul de inteligență artificială al Google este disponibil pe cele mai recente dispozitive Samsung.

Roh Moo-hyun confirmă upgrade-ul Bixby după mai bine de o lună măr îşi anunţă asistentul Siri va primi un upgrade de inteligență artificială. Siri va putea folosi ChatGPT de la OpenAI atunci când va trebui să răspundă la mai multe întrebări.

Upgrade-ul Bixby face parte din impulsul mai amplu al Samsung pentru a comercializa capabilitățile de inteligență artificială în suita sa de dispozitive. Miercuri, compania a lansat două noi dispozitive pliabile – Galaxy Z Fold6 și Z Flip6 — și a lansat câteva noi instrumente de inteligență artificială pentru a încuraja oamenii să facă upgrade la smartphone-uri mai bune.

„Îmbunătățim și aducem mai multe capacități de inteligență artificială produselor noastre”, a spus Roh.

„Pe măsură ce consumatorii folosesc mai multe funcții de inteligență artificială, ei pot simți cu adevărat confortul și beneficiile pe care le aduc. Cred cu tărie că aceste Galaxy AI, inteligența artificială mobilă sunt motivații puternice și forțe motrice pentru achiziționarea de noi produse.”

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *