July 10, 2024

Samsung a lansat două noi smartphone-uri pliabile la evenimentul Unpacked de la Paris: Galaxy Flip6 și Galaxy Fold6.

Arjun Kapoor CNBC

Miercuri, Samsung a organizat evenimentul Unpacked și a dezvăluit o mulțime de produse.

Iată o listă cu toate produsele pe care gigantul tehnologic le-a anunțat și despre care a vorbit.

Samsung Galaxy Ring

Samsung Galaxy Ring poate urmări diverși indicatori de sănătate, cum ar fi ritmul cardiac. Aceasta este prima incursiune a Samsung în categoria de produse cu inele inteligente, deoarece urmărește să blocheze utilizatorii într-un ecosistem de dispozitive, de la ceasuri inteligente la smartphone-uri.

Arjun Kapoor CNBC

Samsung Galaxy Z Fold6

Samsung a lansat Galaxy Z Fold6 la evenimentul Unpacked din Paris, Franța. Gigantul tehnologic spune că dispozitivul pliabil este mai subțire și mai ușor decât predecesorul său.

Arjun Kapoor CNBC

Galaxy Z Fold6 este cea mai recentă versiune a smartphone-ului pliabil Samsung. Se deschide ca o carte pentru a dezvălui un ecran mai mare, dar poate fi folosit și închis.

Samsung este un pionier în telefoanele cu ecrane pliabile, dar se confruntă cu o concurență crescândă din partea producătorilor chinezi.

Gigantul tehnologic a vorbit despre capacitățile de inteligență artificială ale dispozitivului și a spus că este mai subțire și mai ușor decât predecesorul său.

Samsung Galaxy Z Flip6

Samsung Galaxy Z Flip6 se deschide mai degrabă ca un telefon flip tradițional, dar ecranul poate fi îndoit. Când este închis, ecranul capacului frontal poate afișa aplicații.

Arjun Kapoor CNBC

Samsung Galaxy Watch7

Samsung Galaxy Watch7 este cel mai recent model al smartwatch-ului emblematic al companiei. Are un procesor nou și funcții mai avansate de urmărire a sănătății.

Arjun Kapoor CNBC

Watch7 este cea mai recentă versiune a ceasului inteligent de vârf al Samsung. Include o varietate de senzori de urmărire a sănătății despre care Samsung spune că pot oferi date mai profunde despre sănătatea unei persoane atunci când sunt utilizați împreună cu Galaxy Ring.

Samsung a spus că Watch 7 are un nou cip de procesare în interior.

Watch7 începe de la 299 USD.

Samsung Galaxy Watch Ultra

Galaxy Watch Ultra este prima versiune „Ultra” a ceasului inteligent de vârf al Samsung. Acest dispozitiv este destinat celor care caută date mai avansate despre sport și activitate.

Arjun Kapoor CNBC

Aceasta este prima versiune „Ultra” a smartwatch-ului Samsung. Compania spune că vizează persoane cu niveluri de activitate mai ridicate, cum ar fi alpiniștii.

Ceasul are mai multe moduri sportive care permit dispozitivului să urmărească performanța într-o varietate de activități, cum ar fi triatlonul.

Galaxy Watch Ultra poate funcționa și la o gamă largă de altitudini, de la 500 de metri sub nivelul mării până la 9.000 de metri înălțime, potrivite pentru sporturi extreme.

Galaxy Watch Ultra începe de la 649 USD.

Samsung Galaxy Buds3 și Buds3 Pro

Samsung a reînnoit complet designul căștilor sale wireless. Buds3 și Buds3 Pro (în imagine) au și noi funcții, cum ar fi traducerea limbii și reducerea adaptivă a zgomotului.

Arjun Kapoor CNBC

Samsung a schimbat complet designul seriei de căști wireless Galaxy Buds3, care sunt disponibile în versiunile obișnuite și „Pro”.

Când este conectat la Galaxy Z Fold6 sau Flip6, Buds3 poate traduce limbi străine auzite (de exemplu, într-o prelegere universitară) în limba la alegerea utilizatorului.

Buds3 poate, de asemenea, ajusta automat nivelul sunetului și funcția de reducere a zgomotului în funcție de mediul înconjurător al utilizatorului.

Buds3 începe de la 179 USD, în timp ce Buds3 Pro începe de la 249 USD.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *