July 10, 2024

(Transmisia live este programată să înceapă la 10 a.m. ET. Dacă nu vedeți jucătorii de mai sus, vă rugăm să reîmprospătați pagina.)

Președintele Fed Jerome Powell Va depune mărturie în fața Comitetului pentru Servicii Financiare a Camerei SUA, miercuri, la Capitol Hill.

Înfățișarea urmează apariției lui Powell marți în fața Comisiei pentru Bănci, Locuințe și Afaceri Urbane a Senatului. Powell a spus că creșterea economică a SUA rămâne solidă, dar a recunoscut că banca centrală consideră în prezent că economia se confruntă cu riscurile duble de creștere a șomajului, în timp ce inflația rămâne peste ținta de 2%.

„Reducerea restricțiilor politice prea târziu sau prea puțin poate Slăbirea excesivă a activității economice Powell a declarat marți că se referă la riscul ca menținerea ratelor dobânzilor ridicate să dăuneze și economiei.

Investitorii vor asculta orice indicii de la Powell că Fed ar putea începe să reducă ratele dobânzilor. Banca centrală se va întâlni la sfârșitul acestei luni, dar comercianții cred că o reducere a ratei în iulie este puțin probabilă.

Delegații pot întreba, de asemenea, despre supravegherea băncilor de către Fed, inclusiv despre potențialele riscuri pe care le prezintă imobilele comerciale creditorilor regionali.

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *