July 11, 2024

CEO-ul și proprietarul X SpaceX și Tesla, Elon Musk, vorbește la Conferința Globală Milken Conference 2024 de la Hotelul Beverly Hilton din Beverly Hills, California, Statele Unite, pe 6 mai 2024.

David Swanson |

Tesla Acțiunile au scăzut cu aproximativ 6% joi Bloomberg Se pare că producătorul de mașini electrice a amânat lansarea Robotaxi-ului său cu două luni.

înapoi anunţat anterior Tesla își va lansa robotaxi-ul pe 8 august, dar a amânat lansarea până în octombrie pentru a oferi echipei proiectului mai mult timp pentru a construi un prototip, a raportat Bloomberg, citând oameni familiarizați cu problema.

Tesla nu a răspuns imediat solicitării de comentarii a CNBC.

Acțiunile Tesla au scăzut joi, după ce au crescut timp de 11 zile consecutiv, cu rezultate mai bune decât așteptările. raport de livrare sezonul al doilea. acel salt anihila Pierderea stocului pentru anul. Cu toate acestea, stocul a revenit acum în teritoriu negativ în 2024, un an de care a fost lovit concedieri masive Scăderea vânzărilor se datorează parțial unei game de vehicule electrice îmbătrânite și concurenței sporite în China.

CEO-ul Tesla Mosc avea Angajamentul față de acționari A fost robotaxis de ani de zile. În 2015, el a spus că mașinile Tesla vor fi „complet autonome” în termen de trei ani. În 2016, Musk a spus că până la sfârșitul anului următor, Tesla va putea conduce una dintre mașinile sale în afara drumului fără nicio intervenție umană.

Promisiunile goale au continuat în 2019, când a spus Musk Discutați cu investitorii instituționali Tesla se așteaptă să aibă 1 milion de vehicule echipate cu robotaxi pe șosea până în 2020. Încă nu a fost livrat Robotaxis, mașini cu conducere autonomă sau tehnologie care își poate transforma mașinile în mașini cu conducere autonomă de „Nivelul 3”. În același timp, companiilor le place alfabetic Waymo și Cruise, proprietari: Motoare generalea depășit Tesla.

În urma câștigurilor sumbre din primul trimestru din aprilie, Musk și-a reiterat viziunea Tesla este o companie care lucrează la dezvoltarea de robotaxis care va face bani atât pentru proprietari, cât și pentru rețelele de transport fără șofer.

„Dacă cineva nu crede că Tesla va rezolva problema auto-conducerii, nu cred că ar trebui să fie un investitor în companie”, a spus Musk la apelul pentru venituri. Compania este programată să raporteze rezultatele din trimestrul II la sfârșitul acestei luni.

La Tesla, data de „dezvelire” nu indică data lansării comerciale pe termen scurt a unui nou produs. De exemplu, Tesla și-a lansat camionul Semi complet electric în 2017, dar livrările nu vor începe până în decembrie 2022.

— Lora Kolodny de la CNBC a contribuit la acest raport.

ceas: Taurii au în prezent o stăpânire fermă pe Tesla

Doug Clinton de la Deepwater spune că taurii au control ferm asupra Tesla chiar acum

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *