July 11, 2024

Inelele olimpice au fost plasate în fața Turnului Eiffel pentru a sărbători candidatura capitalei franceze de a găzdui Jocurile Olimpice de vară din 2024.

Imagini Sopa |

Casele de pariuri sportive și operatorii zilnici de fantezie se pregătesc pentru impactul Jocurilor Olimpice de vară.

Jocurile Olimpice de la Paris, programate să înceapă pe 26 iulie, vor fi primele jocuri de când jocurile de noroc legalizate au devenit larg răspândite în Statele Unite. Pariuri sportive, fotbal și tenis.

“De zeci de ani, Jocurile Olimpice și jocurile de noroc s-au urmărit reciproc de departe. Anul acesta le vom vedea împreună”, a declarat Max Bichsel, vicepreședinte executiv al Americii de Nord. grup de site-uri de jocuri de noroc.

Aceste Olimpiade vin într-un moment perfect pentru pariuri sportive, având loc în extrasezon pentru ligi cu mize mari precum NFL și NBA. Dar rămâne de văzut dacă vor avea un impact asupra operatorilor de jocuri de noroc.

Impactul va fi probabil mai mic pentru giganții FanDuel și DraftKings, care împreună reprezintă aproximativ 80% din piața de jocuri de noroc online din SUA, în comparație cu jucătorii mai mici.

„Dacă vrei să privești o astfel de companie din perspectivă anuală rege de proiect Jordan Bender, analist senior de acțiuni la Citizens JMP, a declarat: „În mod evident, impactul va fi pozitiv, dar nu va fi atât de mare pe cât am crezut și o mare parte va fi afectată”.

Reprezentanții FanDuel, ai căror proprietari sunt fluturare, a spus că Jocurile Olimpice probabil nu vor avea un impact prea mare asupra pariurilor sportive. DraftKings nu a răspuns la o solicitare de comentarii.

Chiar și așa, creșterea așteptată a pariurilor olimpice evidențiază cât de prosperă a devenit piața în ultimii ani.

Creșterea industriei jocurilor de noroc

Acum în peste 30 de state permite O anumită formă de pariuri sportive, dintre care multe permit pariuri de acțiune și online, au crescut semnificativ de la ultimele Jocuri Olimpice de vară.

Cu câțiva ani înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo, Curtea Supremă a emis o hotărâre care a deschis calea pentru jocurile de noroc legale în Statele Unite. Anul acesta.

„Pariorii sportivi caută ceva pe care să parieze, iar evenimentele incrementale vor ajuta”, a spus Bender. „Jucătorii hardcore, oamenii care pariază în fiecare săptămână pe NFL, NBA, NHL… tot aici se fac banii mari”.

Cu toate acestea, Jocurile Olimpice probabil nu vor duce la o creștere a pariurilor pe alte sporturi din SUA.

Evaluările pentru Jocurile Olimpice din SUA au avut de suferit în ultimii ani, în special din cauza diferenței de timp dificile dintre Tokyo 2021 și Beijing 2022 (locul Jocurilor Olimpice de iarnă) și absența fanilor în timpul pandemiei.

Pariorii din SUA se vor confrunta și cu probleme de fus orar în acest an. În timp ce fusul orar Paris (cu 6 ore înainte de Ora de Est) este mai puțin dificil pentru americani decât diferența de oră de 13 ore de la Tokyo în 2021, evenimentele de primă ore nu vor fi transmise în direct în acest an.

Reluări în primă oră vor fi difuzate pe rețeaua de transmisie NBC, iar întreaga Olimpiada va fi difuzată pe Peacock de la NBCUniversal, marcând pentru prima dată când Jocurile Olimpice vor avea un flux live major.

Pariurile sportive vor fi dornice să vadă dacă acest acces crește interesul la pariuri.

Pregătește-te pentru goana verii

Tokyo, Japonia, duminică, 25 iulie 2021 – Echipa de baschet masculin SUA vs Franța la Saitama Super Arena.

Robert Gauthier |. Los Angeles Times |

Cu toate acestea, mulți din industrie cred că Jocurile Olimpice o șansă Creșteți participarea și pariurile în timpul lunilor de vară în afara sezonului.

Cele aproximativ două săptămâni de jocuri de la Paris sunt un avantaj pentru operatorii de pariuri, deoarece vin într-o perioadă de obicei liniștită pentru sporturile din SUA. Multe ligi, inclusiv NFL, NBA și NHL, sunt în extrasezon.

Organizarea Jocurilor Olimpice vara ar putea reduce, de asemenea, competiția pentru spectatori.

Brandon Friedman, vicepreședinte de operațiuni pentru PrizePicks, a declarat că compania oferă evenimente olimpice la Tokyo și Beijing și înțelege că utilizatorii preferă jocurile de vară. Nu sunt considerate jocuri de noroc.

„Ca urmare, ne pregătim pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024 pentru a oferi membrilor noștri o gamă mai largă de servicii decât oricând înainte”, a spus Friedman.

Se așteaptă ca fundalul pitoresc din Paris, împreună cu abilitatea publicului american de a viziona în direct multe jocuri în timpul zilei, să stimuleze participarea.

„Volei pe plajă în primul plan al Turnului Eiffel și echitația în Grădinile Versailles vor fi, fără îndoială, cele mai spectaculoase locuri din ultimii ani”, a spus Bixell.

Sporturile olimpice de vară ajută și ele. Mulți operatori, inclusivduelul fanilor și Rush Street interactivCasele de pariuri sportive precum BetRivers se așteaptă ca baschetul, tenisul și fotbalul să parieze cel mai mult pe sport. El a remarcat, de asemenea, că popularitatea recentă a sporturilor feminine se poate transfera la Jocurile Olimpice.

Aproximativ jumătate dintre pariurile pe FanDuel de la Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost pariuri la baschet. Un reprezentant al FanDuel a spus că compania se așteaptă să se concentreze în continuare pe baschet în acest an.

În plus, patriotismul care inspiră fanii olimpici va lua în considerare și pariurile.

Tim Whitehead, șeful departamentului de pariuri sportive BetRivers, care este condusă de Rush Street, a declarat: „Patriotismul este pe primul loc la Jocurile Olimpice și pariorilor le place să-i susțină pe eroii țării lor, indiferent de eveniment”.

Acest lucru ar putea afecta și pariurile pe alte țări.

„În Statele Unite, vedeți o criză de loialități, oameni care nu numai că susțin Statele Unite, dar sunt și loiali față de tradițiile unor țări precum Italia, Coreea de Sud, Croația și Brazilia”, a spus Bixell statul, și demografia, unele case de pariuri vor răspunde diferit la Jocurile Olimpice și la competițiile internaționale în general, dacă este vorba de țări din Europa de Est sau Italia, de exemplu, s-ar putea să observați un aflux de volum de pariuri jucat în New York și New Jersey.

— Jessica Golden de la CNBC a contribuit la acest articol.

Dezvăluit: NBCUniversal, deținut de Comcast, este compania-mamă a CNBC.

Nu ratați aceste informații de la CNBC PRO

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *